Toriska kontaktlinser billigt hos lensy

Toriska kontaktlinser

Toriska linser är linser som är tillverkade för att justera för syn- och brytningsfel (s.k. astigmatism). Astigmatism är vanligt i alla åldrar och gör att man ej ser skarpt på varken nära eller långt avstånd. Det finns två typer av astigmatism, dels beroende på formen av ögongloben ej är rund. Den andra formen beroende på att hornhinnan är ojämnt formad. Toriska linser justerar astigmatism genom sin unika design och form så att den passar perfekt mot ögats yta. Toriska linser har två styrkor i själva linsen. Det är då viktigt att rotation av linsen kan förhindras. Detta klarar de toriska linserna genom att fördela mer vikt i den nedre delen av linsen.

Toriska linser har förutom värden som styrka, baskurva och diameter, även värden för cylinder och axel. De toriska linserna finns i ett flertal olika märken och funktioner, såsom månadslinser, endagslinser och dygnet-runt linser.

Lensy.se erbjuder ett brett utbud av toriska linser. För att beställa online, välj din föreskrivna toriska lins i listan nedan:
           
 
Acuvue Oasys Astigmatism
 
 575 kr images/kop-nu.jpg
 
Air Optix for Astigmatism
 
 683 kr images/kop-nu.jpg
 
Biofinity Toric 6-pack
 
 537 kr images/kop-nu.jpg
 
Biomedics Toric
 
 795 kr images/kop-nu.jpg
 
Focus Dailies Toric
 
 314 kr images/kop-nu.jpg
 
Frequency Xcel Toric
 
 397 kr images/kop-nu.jpg
 
Proclear Toric
 
 637 kr images/kop-nu.jpg
 
Purevision Toric (6-pack)
 
 722 kr images/kop-nu.jpg
 
Soflens Toric
 
 588 kr images/kop-nu.jpg
Displaying 1 to 9 (of 9 products) Result Pages:  1